Afscheid op het wad


Asverstrooiing op het wad


Verstrooiing
Verstrooiing op het wad kan met of zonder de aanwezigheid van nabestaanden plaatsvinden.

Verstrooiing zonder nabestaanden
Ook is het mogelijk dat we zonder het bijzijn van de nabestaanden de as uitstrooien. We varen dan speciaal voor u de Waddenzee op, waarna we de as verstrooien.
U krijgt na afloop van de plechtigheid een kaart van de Waddenzee opgestuurd waar op aangegeven staat waar de we de as verstrooid hebben. Kosten voor deze plechtigheid zijn € 250, - per verstrooiing.

Asbijzetting
U kunt de as bijzetten door middel van een zeeurn. Dit betekent dat u de as bijzet op de zeebodem in een door zeewater oplosbare zeeurn. Klik voor meer informatie op de link.

 Accomodatie
 De accommodatie aan boord is zeer comfortabel, een fraai dagverblijf maakt het  verblijf aan boord ook bij minder weer plezierig. Aan boord van elk schip bevindt  zich een goed uitgeruste keuken. U kunt uw groep zelf verzorgen, of als u het  wenst dan kan de verzorging ook voor u geregeld worden door ervaren  scheepskoks. Rederij Vooruit beschikt over een grote verscheidenheid van  schepen, ons kleinste schip heeft voor maximaal 14 personen ruimte, onze  grootste schip biedt accommodatie voor 75 personen.

Programma
Het programma wordt volledig in overleg met u gemaakt. Op de afgesproken tijd en dag ligt het schip voor u klaar. Een deskundige bemanning heet u welkom aan boord en vaart met u naar de afgesproken plek. Hier kan de verstrooiing in alle rust plaatsvinden.